ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Κέντρο γάμου & βάπτισης «Αθηνά»

.


» Λιτό και απέριττο ή πολυτελές και φορτωμένο, το νυφικό ασκεί πάντα μια παράξενη γοητεία . Στην επιλογή ενός νυφικού δεν υπάρχουν περιορισμοί . Το μυστικό είναι να αναδεικνύει το στιλ και την προσωπικότητα σας «

Οι τάσεις μόδας που ακολουθούν οι περισσότεροι σχεδιαστές για το 2015 είναι τα νυφικά σε άλφα, ημιάλφα ή γοργονέ γραμμές με βαθιές πλάτες σε μοντέρνο ή ρομαντικό ύφος και τα ντεπιές σε λαμπερούς ή διακριτικούς τόνους .

Παρόλα αυτά μοναδικός περιορισμός του νυφικού, το λευκό χρώμα το οποίο όμως με τη σειρά του πολλές φορές καταργείται για να δώσει τη θέση του στο of white, ιβουάρ ή ακόμα και σε αποχρώσεις του σοκολά .

Αν σε κάτι συγκλίνουν όλοι οι σχεδιαστές είναι μια διάθεση αυτοσχεδιασμού , πάντα όμως στα πρότυπα της τρέχουσας μόδας . Έτσι στα νυφικά αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει είναι η χρησιμοποίηση ακριβών αυθεντικών υφασμάτων και περίτεχνων λεπτομερειών . Οι δαντέλες ο μεταξωτός ταφτάς οι χυτές μουσελίνες και οι κρυστάλ οργαντίνες έκαναν και πάλι την εμφάνιση με καινοτομική όμως διάθεση .

Όλες οι εταιρίες νυφικών προσπαθούν για κάθε διαφορετικό σωματότυπο γυναίκας να δημιουργούν και να εντάσσουν στην κολεξιόν τους νυφικά που να τις αναδεικνύει με τον δυνατό καλύτερο τρόπο όμως η κάθε εταιρία εξειδικεύεται και είναι καλύτερη σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο σώματος.

Η φιλοσοφία του κέντρου γάμου & βάπτισης Αθηνά ήταν και συνεχίζει να είναι , η συνεργασία με τις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες νυφικών στον κόσμο, τις περισσότερες από αυτές σε αποκλειστική διάθεση ώστε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ποικιλία και τις περισσότερες δυνατές επιλογές στις υποψήφιες νύφες . Έτσι συγκεντρώνοντας πάνω από 1000 νυφικά και την εμπειρία μας , βοηθούμαι την κάθε υποψήφια νύφη να βρίσκει αυτό που της ταιριάζει κάνοντας οικονομία χρόνου αλλά και προσαρμοσμένο και στην οικονομική δυνατότητα δεδομένου ότι υπάρχει και πολύ μεγάλη ποικιλία και ευρύτητα τιμών από την πλέων χαμηλή της αγοράς κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό στις μέρες μας .

Όμως τη μόδα στο χώρο του γάμου δεν αφορά μόνο το νυφικό.

Ο γαμπρός έχει και αυτός τη δική του παρουσία στο γάμο.

Στο κέντρο γάμου & Βάπτισης ΑΘΗΝΑ εισάγουμε γαμπριάτικα κοστούμια απευθείας από την πηγή για να σας προσφέρουμε το καλύτερο στην πιο προσιτή τιμή.

Οι μπομπονιέρες ανάλογα συνδυασμένες με τη φιλοσοφία του νυφικού συμπληρώνουν τη δική τους μικρή λεπτομέρεια του γάμου. Τα αξεσουάρ κουάφ πέπλο γάντια που ακολουθούν την ίδια γραμμή με το νυφικό αλλά ακόμη και οι λαμπάδες όπου φέτος κυριαρχούν τα κεριά κολόνες σε πρωτότυπα Ιταλικά σχέδια και χρώματα όπως και οι κλασικές τούλινες λαμπάδες που ντύνονται ανάλογα με το νυφικό δίνοντας τη δική τους νότα σε μια συνολικά όμορφη παρουσία .

Για τη βάπτιση του παιδιού σας θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε ρούχα, αξεσουάρ, και μπομπονιέρες.

Ακόμη θα βρείτε το μεγαλύτερο και σύγχρονο συνεργείο φωτογράφησης και βίντεο με ιδιαίτερα άλμπουμ και μοναδικές ιδέες λήψης για την καλύτερη αποτύπωση των όμορφων αυτών στιγμών. (υπεύθυνοι τμήματος : Καραγιάννης Γιάννης – Ντάσκας Νίκος – Σμουλιώτης Κώστας)


Κλείστε ραντεβού

Τηλέφωνο: 2410-628080
Μail: athinawedding@gmail.com

Ρωτήστε μας

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με το γάμο η τη βάπτιση που προγραμματίζεται μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο, υπάρχει πάντα κάποιος πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

Εντυπωσιακές δημιουργίες dvd και φωτογραφικών άλμπουμ υπόσχεται η ομάδα "Athina Wedding Productions" του τμήματος φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που στεγάζεται στο κέντρο γάμου "Αθηνά".

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ολοκληρωμένες προτάσεις μας..σε ένα χώρο 1700 τ.μ.


Athina Wedding

Κέντρο Γάμου & Βάπτισης

Διεύθυνση:
3ο χλμ. Περιφεριακής οδού Λαρίσης-Τρικάλων

Τηλέφωνο:
2410-628080
FAX:
2410-627173
Email: athinawedding@gmail.com
MADE WITH LOVE by eCONNECT - Oλοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής: Ιστοσελίδες | Μηχανογράφηση | Δίκτυα | Service H/Y | Διαφημιστικά sms
X
Translate »