ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ

Όταν επιλέγετε νυφικό

.


Μέσα από θέματα που αναπτύσσετε και μέσα από ερωτήσεις που μας απευθύνετε, η ομάδα μας έχει προβληματιστεί πολύ για μερικά θέματα και για αυτό αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μια σειρά άρθρων με σημαντικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το άγχος της προετοιμασίας και την αγωνία για να είναι όλα τέλεια που πολλές φορές σας είναι λάθος σύμβουλοι.

Νυφικό

1. Ανάλογα με την ημερομηνία του γάμου σας, υπάρχει συγκεκριμένη εποχή που θα πρέπει να δοκιμάσετε νυφικά σε Οίκους. Δεν έχει νόημα να το κάνετε νωρίτερα, καθώς τα νυφικά έχουν collection και ο κάθε Οίκος προγραμματίζει στο σωστό χρόνο τα ραντεβού ανάλογα με τον μήνα που παντρεύεται κάθε κοπέλα. Τρεις εως τέσσερις (4) μήνες πριν το γάμο είναι υπεραρκετοί για να κάνετε έρευνα αγοράς, να επιλέξετε και να ετοιμαστεί το νυφικό σας.

2. Μη δίνετε ψεύτικη ημερομηνία γάμου, για να κλείσετε νωρίτερα ένα ραντεβού, σκεφτείτε άλλες νύφες που έχουν προτεραιότητα, άλλωστε όπως διαβάσατε παραπάνω θα κυκλοφορούν νέα σχέδια την κανονική ημερομηνία του γάμου σας.

3. Κατά τη γνώμη πολλών ειδικών μην επισκέπτεστε περισσότερους από 4-5 Οίκους για να δοκιμάσετε νυφικά και μη δοκιμάζετε στον καθένα περισσότερα από 8-10 νυφικά και στυλ. Είναι βέβαιο ότι θα μπερδευτείτε.

4. Μετά από κάθε ραντεβού κρατήστε σημειώσεις για τα νυφικά που είδατε και για ότι σας έκανε εντύπωση. Θα σας βοηθήσει να θυμάστε συνολικά στο τέλος.

5. Στα ραντεβού αν θέλετε να πάτε με παρέα, προσπαθήστε να είναι μαζί σας μόνο 1-2 άτομα που σας αγαπούν και έχετε αποδεδειγμένα παρόμοιο γούστο και το 1 από αυτά φροντίστε να σας συνοδεύσει σε όλα τα ραντεβού για να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Οι περισσότερες γνώμες θα σας δυσκολέψουν να αποφασίσετε.

6. Σε κάθε Οίκο που επισκέπτεστε μιλήστε ελεύθερα και πείτε πως φαντάζεστε το νυφικό σας, καθώς και το budget που μπορείτε να διαθέσετε. Έτσι θα μπορέσετε να βοηθήσετε την υπεύθυνη του καταστήματος.

7. Τα νυφικά που δοκιμάζετε είναι μόνο για τις πρόβες, ανάλογα με την επιλογή σας θα δοθεί και η αντίστοιχη παραγγελία κι ένα νυφικό θα ετοιμαστεί στο νούμερό σας για να σας παραδοθεί. Μην ανησυχείτε λοιπόν αν είναι λίγο ταλαιπωρημένα από τις πρόβες.

8. Μην εμπιστεύεστε να αγοράσετε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει, ειδικά μέσω internet. Το νυφικό είναι ιδιαίτερο ρούχο!

9. Σεβαστείτε ότι σε πολλούς, αν όχι σε όλους, τους Οίκους απαγορεύεται η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των νυφικών. Ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να διαφυλάξει τη δουλειά του και τα σχέδιά του δεν θέλει να αντιγραφούν.

10. Αν αποφασίσετε να ράψετε το νυφικό σας, εμπιστευτείτε κάποιον αξιόπιστο οίκο και την πείρα του. Προσέξτε τις μοδίστρες που δουλεύουν αυτόνομα, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε κάποια που ειδικεύεται στη ραφή νυφικών και αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

10+1. Να θυμάστε πάντα και παντού το εξής : «Η συμπεριφορά γεννά συμπεριφορά». Αυτό έχει δύο κατευθύνσεις κι εσείς θα πρέπει να είστε ευγενικές με όσους σας εξυπηρετούν γιατί έχετε ανάγκη να σας βοηθήσουν σε κάτι που κάνετε πιθανόν για πρώτη φορά κι εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να το κάνουν και οι υπεύθυνοι οφείλουν να σας εξυπηρετήσουν ευγενικά και να σας βοηθήσουν, χωρίς να δείχνουν την πιθανή κούρασή τους. Αν νιώσετε ότι αυτό δεν συμβαίνει και ότι οι τρόποι τους δεν είναι οι καλύτεροι, τότε πείτε τους το παραπάνω ρητό για να καταλάβουν ότι η κακή συμπεριφορά τους προφανώς θα επηρεάσει και τη δική σας και μάλλον είναι κάτι που δεν θέλουν.

Θα επανέλθουμε με θέματα που αφορούν στη δεξίωση, στο catering, στις χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια και σε άλλα θέματα που παρατηρούμε ότι έχετε απορίες και θέματα που σας απασχολούν.


Κλείστε ραντεβού

Τηλέφωνο: 2410-628080
Μail: athinawedding@gmail.com

Ρωτήστε μας

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με το γάμο η τη βάπτιση που προγραμματίζεται μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο, υπάρχει πάντα κάποιος πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει.

Εντυπωσιακές δημιουργίες dvd και φωτογραφικών άλμπουμ υπόσχεται η ομάδα "Athina Wedding Productions" του τμήματος φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που στεγάζεται στο κέντρο γάμου "Αθηνά".

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ολοκληρωμένες προτάσεις μας..σε ένα χώρο 1700 τ.μ.


Athina Wedding

Κέντρο Γάμου & Βάπτισης

Διεύθυνση:
3ο χλμ. Περιφεριακής οδού Λαρίσης-Τρικάλων

Τηλέφωνο:
2410-628080
FAX:
2410-627173
Email: athinawedding@gmail.com
MADE WITH LOVE by eCONNECT - Oλοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής: Ιστοσελίδες | Μηχανογράφηση | Δίκτυα | Service H/Y | Διαφημιστικά sms
X
Translate »